Køb din NAV 2013 licens

Kom til seminar

Lancering af
NAV 2013R2.
Læs mere

Køb Dynamics NAV 2013

Kampagnetilbud på Dynamics NAV 2013

Jeg vil gerne prøve

Kontakt informationer

Når du bestiller NAV Online gratis i 30 dage, accepterer du samtidig, at Abakion må kontakte dig. Din prøveversion lukkes automatisk ned efter 30 dage

Tak - indenfor de næste minutter modtager du en mail med oplysninger om,
hvordan du kommer igang med din gratis prøveversion af Dynamics NAV Online

Abakion A/S

Jeg vil gerne købe

Dynamics NAV 2013


Kampagne pris
inkl. 5 full users og 5 limited users


Kampagne pris

Yderligere brugere

Office 365 & AzureDet første år er opgraderingsabonnement obligatorisk og vil bliver beregnet ud fra normalprisen. For starterpack er det DKK 61.417 og for extended pack er det DKK 55.834,-

Kontakt informationer

Tak - vi kontakter dig hurtigst muligt

Abakion A/S

Kontakt mig venligst vedrørende

Dynamics NAV 2013


Jeg vil gerne vide mere om køb af Microsoft
Dynamics NAV licenser

Microsoft Azure


Jeg vil gerne vide mere om mine muligheder for at
have min Microsoft Dynamics NAV i skyen

Office 365


Jeg vil gerne vide mere om mine muligheder med Microsoft Office 365

Kontakt informationer

Anett Bang Knudsen, salgschef
Tlf. 61 28 00 20
Mail: abk@abakion.com

Tak - vi kontakter dig hurtigst muligt

Abakion A/S

Vælg Starter Pack

Overvejer jeres virksomhed at implementere Dynamics NAV eller bruger I NAV uden opgraderingsabonnement? Du kan netop nu spare op til 72 % ved køb af ny NAV 2013 licens. Starter Pack giver dig:

•Adgang til størstedelen af din virksomheds krav til et ERP system
•Adgang til 5 samtidige brugere Inkl. 5 full users og 5 limited users

Køb inden 24. dec. 2013 og spar op til 72 %

Pris kr. 16.875,-

 

Klik for formular

Udvid med Extended Pack

Bruger din virksomhed allerede Dynamics NAV 2013 og har brug for flere funktioner, kan du netop nu udvide din løsning fra Starter Pack til Extended Pack. Extended Pack giver dig b.la. adgang til:

•Udvidet CRM funktionalitet
•Avanceret Supply Chain
•Sags & Ressourcestyring 

Køb inden 1. juni 2014 og spar 50 %

Kampagnepris kr 27.917,-

Gør dine forretningsvisioner til virkelighed med Dynamics NAV

Hvad får du når du vælger Dynamics NAV 2013

Hvis din nuværende virksomhedssoftware er begyndt at give dig flere problemer end fordele, kan Microsoft Dynamics NAV være lige det du søger. Det er en effektiv virksomhedsløsning med personligt tilpassede værktøjer, som hjælper dine ansatte med at blive mere proaktive og produktive. 

1. Du spare op til 72 % på de første 5 brugere
Indtil d. 24. december 2013, kan du bestille en Dynamics NAV starter pack og spare 72 % på de første 5 brugere.

2. Oppe at køre i løbet af få dage - ikke uger.
Smarte værktøjer til hurtig implementering med mindre nedetid.

3. Let at tilpasse. Dynamics NAV 2013 opfylder dine vigtigste forretningsmæssige behov med omfattende, indbyggede funktioner, som er nemme at tilpasse til dine specifikke behov.

4. Hurtig indlæring. Den personlige brugeroplevelse fungerer som i de Microsoft løsninger, de ansatte allerede anvender og de vil derfor komme hurtigt i gang.

Skal din løsning ligge i skyen?

I dag ligger flere og flere vikrsomheder deres data i skyen, fremfor at have det internt i organisationen. Ved at gå denne vej får I outsourcet jeres IT- og driftopgaver, da vi fremover vil stå for driften, opdateringer og den daglige backup. Fordelen er at I kan bevarer fokus på jeres forretningsudvikling.

In Office 365 on Azure

Udnyt mulighederne og få fuldt udbytte af integrationerne mellem din Dynamics NAV 2013 løsning og Office 365 samtidig med din løsning ligger i skyen.
Du har med den nyeste teknologi mulighed for at tilgå dine data direkte fra alle devices, og dermed altid være opdateret på din forretningsudvikling, alt fra dit cashflow til ordrestatus.

Kontakt Salgschef Anett Bang Knudsen, og hør hvilke muligheder din virksomhed har for at få udbytte af de nyeste teknologier.

Abakion som samarbejdspartner

Abakion har strategisk valgt at følge med Microsoft's nyeste teknologier. Vi er derfor altid opdateret på de nyeste versioner af Dynamics NAV.
Vi blev derfor b.la. blandt de første Microsoft partnere i verden, der lancerede en kunde på NAV 2013, og er desuden en af Danmarks førende partnere, som tilbyder In Office 365 on Azure, mere populært kaldet Office i skyen. Vi er dermed en partner, der tilbyder samlede it-løsninger inklusiv infrastruktur.

Vi stiller vores lokale ressourcer og ekspertise til rådighed. Vi er understøttet af Microsofts styrke og langsigtede engagement, og du kan derfor være sikker på support af den version du køber, i op til 10 år, sammen med gennemsigtige produktplaner og langsigtet investering i forskning og udvikling.

Produktinformation

Hvorfor skal jeg vælge NAV 2013?

Du har arbejdet hårdt for at bygge en vision for din virksomhed. Med Dynamics NAV 2013, kan du lade denne vision blive til en realitet, med en løsning, som giver dig kontrol og overblik over hvad der foregår i din forretning, samt evnen til at træffe de rigtige beslutninger, der påvirker dine marginer og forbedre dit cashflow, som vil være med til at bringe vækst til din virksomhed

Download NAV 2013 Produktbrochure

Navn 
Email 
Stilling 
Firma 
Telefonnummer 
 
Abakion is Microsoft Partner