Prøv Power BI Projektkuben

Få overblik over din projektstyring samt opfølgning på projektaktiviteter og ressourceforbrug

Job-portfolio

KLIK SELV rundt i den interaktive kube nederst på siden:

Med Power BI til Dynamics Projektkube udviklet af Abakion får du nu muligheden for at udnytte det fulde potentiale i sagsmodulet i jeres Microsoft Dynamics 365 Business Central eller Dynamics NAV og få overblik og detaljeret indsigt i projekter og opgaveløsning.

Løsningen hjælper dig til at udvikle din virksomhed og styre de projekter, som I arbejder med gennem analyser og rapporter på f.eks. omkostninger, timeforbrug, tidsplan, fakturering og rentabilitet på tværs af projekter, ressourcer og de dimensioner I anvender.

Du får kort sagt muligheden for at tage tallene ud af din Microsoft Dynamics 365 Business Central eller Microsoft Dynamics NAV løsning og præsentere en letforståelig og visuel fortælling til alle virksomhedens interessenter med interesse i dine projekter.

Vi har udarbejdet et antal standardrapporter, der både giver dig det grundlæggende overblik samt et detaljeret indblik så du hurtigt kommer i gang med brugen af Power BI.

Budget-overview

Derudover giver det intuitive værktøj rig mulighed for, at du på et helt tomt lærred selv kan dykke ned i dine data og omsætte disse til nye rapporter via en bred pallette af visualiseringer – så du kan få din rapportering lige præcis som du ønsker det.

Med Projektkuben bliver det lettere at rapportere og fortælle om virksomhedens projekter og aktiviteter på baggrund af data – med ét værktøj.

Du slipper således for at hoppe rundt mellem flere programmer og styrker muligheden for at kommunikere dit budskab hurtigt og klart.

For dem, der måtte foretrække at arbejde i Excel, ligger der ligeledes en fuld tilgængelig datamodel i Excel, direkte klar til brug for udarbejdelse af rapporter og opstilling i pivottabeller.

POWER BI – læs også

Microsoft Power BI
Få Business Intelligence med Microsoft Power BI.

Kundehistorier
Kunderne har ordet. Hør hvordan andre anvender Power BI.

Sådan kommer du i gang med Power BI
Udregn din egen pris – og se løsningen med dine egne data.

Afprøv Power BI til Finans
Tryk rundt i en online demo af Finansløsningen – her på siden.

Afprøv Power BI til Salgsperformance
Prøv at trykke rundt i Salgsperformance-løsningen – her på siden.

Prøv selv den interaktive Projektkube

Klik på billedet herunder.

arrow-downright

Se løsningen med dine EGNE data

Vi viser dig Power BI til Dynamics på en times demonstration over internettet.

Navn*