Om forfatteren

Kaare Thyregod Madsen

Kaare Thyregod Madsen

Tidl. afdelingschef

Kaare var Business Unit Manager og Project Manager for BI hos Abakion. Her hjalp han kunder til at videreudvikle og optimere deres BI løsninger på alle forretningsområder.

Kaare deler ud af sin viden om brugen af Business Intelligence

Kaare Thyregod Madsen

Med sine mere end 25 års erfaring med ledelse og forretningsudvikling, hvoraf de sidste 15 år har været i IT-branchen, ligger Kaare Thyregods styrke i spændingsfeltet mellem forretning og teknik, særligt med fokus på Business Intelligence.

Kaare er en erfaren projekt- og programleder med evne og lyst til at få alle interessenter med, når projektet implementeres og sættes i værk. Kaare udfylder ofte rollen som betroet rådgiver, da fokus altid er på at levere værdi og tilpasse sig kunden specifikke behov, også i forhold til virksomhedens kultur.

Kaares erfaring baserer sig på sin tid som Business Unit Manager hos KMD, som Business Unit Manager og COO med særlig fokus på Business Intelligence hos Innofactor, og senest, som CEO og co-founder af Numeric ApS.

Kaare er uddannet fra Den Kgl. Veterinær- og Landbohøjskole (forstkandidat) – i dag kendt som Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet, og fra Syddansk Universet (diplomleder). Hertil kommer certificeringer i projektledelse samt udviklingsmodeller såsom PRINCE2 og SCRUM.