Handelsbetingelser for online-køb på Abakion.dk.

Sælger

Du foretager dit køb hos firmaet:

Abakion A/S
CVR 25 45 02 72
Lyngbyvej 2, 2100 København Ø
Email: marketing@abakion.com

Persondata

Abakion A/S opbevarer dine data efter gældende lovgivning.
Ved køb af kurser og konferencebilletter anvender vi dine data til deltagerlister og navneskilte.
Ved køb af billetter til konferencer accepterer du også, at der tages stemningsbilleder på dagen, som anvendes på websites og til markedsføring af fremtidige events.
Hvis du vælger at evaluere en begivenhed eller materiale, så accepterer du også, at din evaluering publiceres på website og i søgeresultater inkl. dine data.

Ved køb af kurser eller konferencebilletter

Faktura

Når du har gennemført betalingen, så afsender systemet straks en kvitteringsemail, som indeholder et link til din faktura.
Hvis du ikke modtager emailen, så kig i spam-folderen, clutter-folderen i Outlook eller promotions-folderen i Gmail.
Hvis du ikke kan finde emailen, så kan du skrive til marketing@abakion.com for at kontrollere, om betalingen er gået igennem.

Fortrydelsesret

Du har fortrydelsesret efter gældende lovgivning ved køb af billetter og kursuspladser.
Ved afmelding tidligere end 14 dage før afholdelsesdatoen refunderer vi 100% af købsprisen. Ved senere afmelding refunderer vi 50% af købsprisen, og ved 48 timer før begyndelsestidspunktet for begivenheden bortfalder muligheden for at få købet refunderet.

Billetter

Ved køb af konferencebillet inkluderer kvitteringsemailen også et link til din billet. Du må gerne medbringe den på dagen, enten elektronisk eller udskrevet.
Ved køb af kurser udstedes der ikke billetter, og du skal ikke medbringe noget for at få adgang.

Ved køb af bøger og digitale materialer

Fortrydelsesret

Der er ikke fortrydelsesret på køb af bøger og digitale materialer.
Alle tilbudte udgaver inkluderer en digital version i PDF-format, som leveres per email straks efter køb og gennemførsel af betaling.
Derfor er der ingen fortrydelsesret på produkterne.
Sørg for at downloade straks, for links er kun aktive i 24 timer. Hvis et link er udløbet, så kontakt marketing@abakion.com for at få linket fornyet.

Levering

Du får leveret bogen/materialet som download-link i browseren straks når betalingen er gennemført – samt tilsendt som email som regel efter få minutter.
Hvis du ikke modtager emailen, så kig i spam-folderen, clutter-folderen i Outlook eller promotions-folderen i Gmail.
Hvis du ikke kan finde emailen, så kan du skrive til marketing@abakion.com for at kontrollere, om betalingen er gået igennem.
Hvis du også har bestilt en trykt version, så afsendes den til din adresse så hurtigt som muligt.

Faktura

Din faktura sendes i samme kvitteringsemail som linket til bogen/materialet.

Brugsret

Du får ved køb en brugsret til bogen/materialet, som kan anvendes frit i dit arbejde inden for din virksomheds rammer, dog kun til ikke-kommercielle formål. Det betyder, at du kan arbejde med materialet internt i din virksomhed, men du må ikke udlevere selve bogen/materialet til 3. part eller dele hele (eller dele af) bogen/materialet med 3. part. Hvis du arbejder i et konsulentbureau, så må du ikke anvende materialerne som en del af en leverance eller ydelse/produkt til en kunde, uanset om det er i kommercielt øjemed eller ej.

Din kopi er personlig

Du har ikke ret til at videredistribuere eller udlåne materialet.
Abakion A/S forbeholder sig ret til at retsforfølge dem, der videredistribuerer materialet uden forudgående eksplicit tilladelse.

Citat

Du er velkommen til at citere passager i bogen mod at henvise til kilden.