Abakions graduate program for udviklere

Abakions graduate program

Abakions graduate program er din rejse ind i udviklerens og konsulentens verden. Du får en stejl læringskurve, der hjælper dig med at opdage dit potentiale indenfor begge dele. Du vil opleve, hvordan en sund virksomhedskultur bidrager til din arbejdsglæde og motivation, og du vil få masser af muligheder for at komme rundt i alle afkroge af virksomheden og bidrage på tværs af forskellige afdelinger i Abakion.

Med Abakions graduateprogram er vores mål at give dig en god start på arbejdsmarkedet og samtidig løfte dig og styrke dine karrieremuligheder i IT- og konsulentbranchen.

Hvorfor blive graduate hos Abakion?

Vi tror på, at det er vigtigt at få en god start på arbejdslivet, men overgangen fra at være fuldtidsstuderende til at skulle ud i et fast job kan være udfordrende. Den udfordring vil vi gerne byde ind på.

Med Abakions graduate program er vores mål at give dig en god start på arbejdsmarkedet og samtidig løfte dig i dine karrieremuligheder inden for IT- og konsulentbranchen.

Det er ingen hemmelighed, at branchen er sulten efter dygtige udviklere. Og vi tror på, at der er den bedste måde at blive en dygtig konsulent på ved at blive kastet ud i det. Derfor skal du også forvente en stejl læringskurve fra start.

Den oplagte graduate har læst en uddannelse indenfor

  • ITU Softwareteknologi
  • DTU Innovation, software & elektronik-retning
  • KU Datalogisk Institut

Det er en forudsætning, at du har arbejdet med eller har kendskab til C#, .NET, CSS, HTML, Javascript, Visual Studio, Database teknologier, SQL og Git.

Abakion A/S søger graduates
Abakion A/S søger graduates

Hvorfor vil vi have dig?

Som nyuddannet kommer du med en masse faglig viden, nysgerrighed og rigtig mange gode spørgsmål til alle os, der ikke kan se skoven for bare træer.

Dine ideer og dit gå-på-mod er med til at løfte teamet og tempoet. Og så skal du have en dristighed, der gør, at du tør at udnytte de digitale og teknologiske muligheder på nye og innovative måder.

Digitale og teknologiske løsninger er formentlig en naturlig del af din hverdag. Du har måske den der lidt ubekymrede tilgang til de digitale og teknologiske muligheder, og du er ikke bange for at sætte dig ind i, hvordan du får dem til at arbejde for dig.

Den dristighed kalder vi for ’Pippi-attitude’. Det er den, der gør, at du tør at tage springet ud i det ukendte, og det er også derfor, vi vil have dig med ombord.

Hvordan er det at være graduate hos Abakion?

Din Pippi-attitude er med til, at du har lyst til at udvikle dig – både på det faglige og det personlige plan.

Du skal ud at prøve kræfter med at få teori og praksis til at gå op i en højere enhed i dialog med kunden, og så skal du være modig nok til at begå nogle fejl velvidende, at du har rygdækning fra dine kollegaer.

I Abakion er ’en sund fejlkultur’ nemlig ikke blot nogle flotte ord på tavlen. Det er noget vi praktiserer. Og det er det, der gør, at vi kan finde rum til at udfordre os selv og blive kreative sammen.

Du vil blive udfordret, men du får også din helt egen mentor. Det gør du, fordi det er vigtigt, at du kan føle dig sikker på ny og uudforsket grund. Vi tror på, at det er den mest optimale og sundeste måde at komme ud i erhvervslivet på.

Din mentor vil være en seniorprofil med masser af erfaring i udviklerrollen. Du vil følge din mentor ud til kunder og på forskellige opgaver, og det er din mentors overordnede ansvar at klæde dig på til gradvist at kunne gå fra en passiv deltagende rolle til at være aktivt deltagende.

Udover at have ansvaret for at dosere mængden af opgaver til netop dit behov, vil din mentor også være en kulturbærer hos Abakion, der skal sørge for at skabe tryghed for dig – både på kontoret og når du er ude hos kunder.

Vi tilbyder
Lønpakke med bl.a. fleksibilitetsordning, der indeholder en høj grad af personlig frihed, hjemmearbejdsplads, nyistandsat kontorhus med personalerestaurant, fitness, massageordninger og syv ugers ferie.

Du kommer til at arbejde selvstændigt med en række kunder og vil blive tilbudt løbende videreuddannelse. Sidst men ikke mindst, kommer du til at arbejde i en af it-branchens bedste arbejdspladser!

Vi synes selv, at vi har strikket et godt program sammen til dig, men vi synes hellere, at du skal høre det fra nogle af de unge, som vi tog ind som forretningskonsulenter sidste år, hvordan det er at være graduate hos Abakion.

Abakion A/S søger graduates

Graduateprogram 2021 startede i september og vi søger derfor ikke flere profiler. Vi forventer at starte et nyt program op september 2022 og modtager løbende ansøgninger

Mary-og-Anders-Web

Abakions graduates erfaringer

Cecilie Féo Feline

Business Consultant Business Central

Jeg søgte en graduate stilling hos Abakion, fordi jeg syntes at IT, økonomi, kommunikation og forretningsforståelse var en tiltalende fagkombination. Jeg er uddannet Cand.merc.(kom.), så jeg så hurtigt muligheden for at starte en stejl læringskurve rent praktisk og samtidig bruge den teori, jeg har lært gennem min tid på CBS.

Det tiltalte mig, at jeg ville blive udfordret, men at jeg samtidig havde en mentor tilknyttet, som jeg kunne læne mig op ad. For mig har det at have en mentor gjort mig tryg trods alt det nye. Det er i min optik den mest optimale og sunde måde at komme ud i erhvervslivet på.

Det har været imponerende at se, hvor meget Abakion har investeret i mig, og hvor mange ressourcer der bliver brugt for at gøre mig til en dygtig konsulent. Og så er det en rigtig rar fornemmelse at have i baghovedet, at det er helt ok at lave fejl.

Udover det så jeg også muligheden for at blive en del af en af Danmarks bedste arbejdspladser. Work-life balance og sociale relationer er højt prioritet, og det gør, at jeg har en glad hverdag på arbejdet – og det er altafgørende for min overordnede livskvalitet.

Cecilie Féo Feline er Business Consultant Business Central
Finnur Øster Petersen er Business Consultant Business Central

Finnur Øster Petersen

Business Consultant Business Central

Udover en graduate stilling som Forretningskonsulent – som jeg syntes lød rigtig spændende – så tiltalte det mig også meget, at Abakion viser interesse for de nyeste teknologier på markedet, og ikke er bange for at være de første til at afprøve dem.

Set ud fra medarbejderantal er Abakion ikke en af de største, og det var netop det, der tiltrak min opmærksomhed. Jeg havde en idé om, at med den størrelse ville det være en del nemmere at komme ud i alle krogene af virksomheden og stifte bekendtskab med, hvad de forskellige teams laver, og på den måde få overblik over alle mulighederne i Abakion. Den følelse ramte jeg heldigvis plet med.

Samtidig er kulturen hos Abakion meget åben og fleksibel, og derfor er det nemt at skabe sig en basisviden, som nemt tillader dig at bygge videre på den viden du har, i takt med, at du kommer mere og mere ud i alle krogene af virksomheden.

Opbygningen af graduatestillingen som Forretningskonsulent, er at du får en mentor som Abakion vurderer passer bedst sammen med dig. I starten får du lov til at være lidt af en flue på væggen under den daglige arbejdsgang, og gradvist får du flere komplekse opgaver i takt med udviklingen af dine kompetencer. Det har været rigtig dejligt. Og så synes jeg at det har været rart, at du får lov at forholde dig til, hvilke områder, du synes er mest spændende at arbejde med som forretningskonsulent. Det gør, at du føler, at det både er dine og Abakions interesser, der bliver opfyldt i forløbet.

Lasse Jørgensen

Business Consultant Business Central

Grunden til at jeg valgte Abakion var, at det var her, at jeg kunne se muligheden for at udvikle mig bedst. Abakion repræsenter de værdier, jeg synes er vigtige hos en arbejdsgiver, samtidig med at Abakion er front runners på SaaS-løsninger – både i forhold til ERP, CRM og BI.

Min tidlige begejstring over at få en plads på Abakions graduate program er bestemt ikke blevet mindre, efter jeg er startet.

Programmet har været strikket fantastisk sammen og har bekræftet de forventninger, jeg havde om Abakion, som en arbejdsplads der tager vare på mennesket først, og derefter giver dem værktøjerne til at løse opgaver i et ekstremt spændende felt. Abakion har lyttet til mine egne ambitioner, samtidig med at jeg får hjælp til at sætte kursen.

For mig har hele forløbet været outstanding. Jeg kunne ikke være landet et bedre sted, og forhåbentlig er det her kun starten på en lang rejse for mig i Abakion.

Lasse Jørgensen er Business Consultant Business Central
Nicolai Bergmann er Business Consultant Dynamics 365

Nicolai Bergmann

Business Consultant Dynamics 365

Jeg søgte stillingen som graduate hos Abakion, fordi jeg ønskede at udbygge mine kompetencer i spændingsfeltet mellem IT og konsulentarbejde. På det første intromøde jeg var til, stod det hurtigt klart, at det var noget jeg ønskede at forfølge. Programmet var velstruktureret og det virkede som en organisation, hvor man tør satse på unge kræfter og er villig til at tage den investering på sig. Den mavefornemmelse jeg fik, har Abakion virkelig levet op til.

Min tid som graduate i Abakion har været enormt lærerig. Jeg oplevede med det samme den sunde kultur og det gode arbejdsmiljø, som er en del af Abakions DNA. Der bliver taget fantastisk imod os graduates, og jeg fornemmede hurtigt en reel interesse i mig som menneske, såvel som ny kollega.

Læringskurven er meget stejl, og min oplevelse har været, at der altid er en kollega, der har tid og overskud til at hjælpe en videre.

Mine forventninger er blevet mødt hver og én, siden jeg startede på mit graduate program. Jeg kan kun anbefale andre at søge hos Abakion – én af Europas bedste arbejdspladser – og jeg ser frem til at byde nye graduates velkommen.