VIDEOSERIE

E-commerce og ERP sammen

Din webshop skal leve op til alt, hvad dine kunder forventer – og samtidig hænge 100% sammen med dit ERP, så dine interne processer er automatiserede.

Og i denne video-serie giver vi dig opskriften på, hvordan du griber det an, hvis du har Microsoft Dynamics 365 Business Central eller Dynamics NAV.

Alt er tilrettelagt med skabeloner

Du får 8 kapitler
over 8 dage

Kort projekt og kort nedetid

Få link sendt
direkte i din indbakke

Bliv fri for tilretninger via standard-apps

Vælg selv hvornår
du vil se hvad

Fast pris - Fast tidsplan

Stil dine spørgsmål
til vores eksperter

Sune-Lohse-præsentation

Det skal du se:

  • Lær hvordan du vælger den rette E‑commerce-løsning. Du kender naturligvis forskellen på BTB og BTC, men de fleste vælger alligevel forkert.
  • Hør om de aktuelle tendenser inden for E‑commerce, og hvilke forventninger dine kunder har til din webshop i dag og i morgen.
  • Lær hvordan du fordeler ansvaret mellem ERP og E‑commerce og synkroniserer data. Hør også, hvordan du styrer priser, rabatter, lager og international moms, og se demoer af det hele i Business Central.
  • Og så skal du se en konkret demo af, hvor hurtigt du kan sætte en webshop i drift, som er fuldt integreret med ERP. Det går hurtigt, kan vi godt afsløre.

Lene-demonstration
ecom-raquo

Se videoerne her

Når du udfylder formularen, så sender vi dig en e-mail, når E-commerce-videoerne bliver udgivet.
Du får et link til den første video tirsdag den 26. oktober.

Navn(Required)

Du får 8 kapitler over 8 dage

Fra den 26. oktober til den 4. november
får du hver dag et nyt kapitel i Ecommerce-serien.
Nyd en bid hver dag, eller slug det hele samlet til sidst – du vælger.

Timeline-1
Dato-26

Sådan vælger du den rette E‑commerce-løsning

UDGIVES TIRSDAG D. 26 OKTOBER

Mange vælger forkert i første omgang, og vores eksperter fortæller om at skelne mellem Business og Consumer – om at sælge til varebehov eller følelser – om kompleksitet vs. enkelhed. Så kan du vælge den rette løsning.

Prik
Dato-27

Aktuelle tendenser i e‑handel

UDGIVES ONSDAG D. 27 OKTOBER

Hør hvilke globale tendenser inden for e-commerce vores eksperter fokuserer på lige nu. Kundernes forventninger til din netbutik har ændret sig markant i de seneste år, og du skal kunne følge med – og have en plan for fremtiden.

Prik
Dato-28

Mange roller for at få succes med E‑commerce

UDGIVES TORSDAG D. 28 OKTOBER

Du skal have virkelig mange forskellige roller på dit team til at arbejde i samme retning, hvis du skal have succes med at kombinere E-commerce og ERP. Her kan du høre, hvordan rollerne arbejder sammen (eller mod hinanden).

Prik
Dato-29

Synkronisering af data med ERP

UDGIVES FREDAG D. 29 OKTOBER

Sådan håndterer du de data, som skal være i både ERP og shoppen. Det er ikke blot stamdata på varer, men også beholdning og ordrer. Vi tegner på tavlen og forklarer, og du skal også se en konkret app til Business Central til at styre data.

Prik
Dato-1

Priser og rabatter i både ERP og shoppen

UDGIVES MANDAG D. 1 NOVEMBER

Sådan styrer du priser og rabatter – og sørger for, at alle kunder handler til de rette priser i din shop. Der er stor forskel på BTC og BTB, og du skal se, hvordan du håndterer alle former for rabatter, som marketing og salg kan finde på.

Prik
Dato-2

Lagerstyring og availability

UDGIVES TIRSDAG D. 2 NOVEMBER

Styr lagerbeholdning i ERP og sørg for, at din webshop automatisk afspejler, om varen er på lager – eller hvornår den kan leveres. Du skal høre, hvad udfordringerne med lagerstyring er, og se eksempler inde i ERP-løsningen.

Prik
Dato-3

International Moms

UDGIVES ONSDAG D. 3 NOVEMBER

Hvis din webshop sælger i mange lande, så skal du opkræve moms efter de nye regler, og det er Business Central ikke god til som udgangspunkt. Du skal både høre, hvad udfordringen er, hvordan du bør løse den – og se en konkret app, der klarer det i Business Central.

Prik
Dato-4

Så hurtigt kan du starte en ny webshop

UDGIVES TORSDAG D. 4 NOVEMBER

Dette kapitel er en demonstration af, hvor hurtigt du i praksis kan etablere en ny E‑commerce løsning, der hænger sammen med dit ERP. Vi viser hvad vi gør i praksis for at integrere E-commerce og ERP. Det går ret hurtigt.

Tidslinje

Mød eksperterne

Vi har sat de største eksperter på sagen. Årtiers erfaring med E‑commerce og talrige ERP-integrationer – det er den erfaring, du får essensen af her.

Sune-Lohse-Supply-Chain-ekspert

Sune er Supply Chain-ekspert med fokus på Business Central, og han går i dybden med lagerstyring og availability.

Han glæder sig til at åbne dine øjne for, hvor mange forskellige typer af roller, der er nødvendige for at du får succes med dit Ecommerce/ERP-projekt. Der skal krydses mange faggrænser.

Anders-Thue-E-commerce-ekspert

Anders har mere end 2 årtiers erfaring med at bygge webshops.

Han vil især gerne guide dig til at forstå forskellen på en BTB- og en BTC-shop. Han vil også vise, hvordan du undgår at skulle vedligeholde både data og forretningslogik i både ERP og webshoppen.

Og så glæder han sig til den afsluttende workshop, hvor han skal vise, hvor hurtigt du kan sætte en webshop i drift, som hænger sammen med din ERP-løsning.

Lene-Graa-Jennum-løsningsarkitekt

Lene har erfaring fra rigtig mange projekter, hvor hun har integreret Business Central med E-commerce.

Hun glæder sig til at fortælle, hvordan du synkroniserer data mellem ERP og Ecommerce, og styrer priser, rabatter, lager, og ikke mindst international moms, som er et stort emne for tiden, på grund af de nye regler.

for-dig-der-arbejder-med-erp-og-ecommerce

For dig der…

Denne video-serie er til dig, der har behov for at optimere din internethandel, fx etablere en ny B2C- eller B2B-shop, sælge mere via internettet, eller bare optimere processerne mellem e-handel, lagerstyring og økonomistyring.

Du har måske en velfungerende Shopify eller Woocommerce, som du gerne vil have til at hænge sammen med din ERP-løsning. Eller måske har du en Business Central eller Dynamics NAV-løsning, som du gerne vil have en bedre E-commerce løsning til.

Udfordringen er den samme: Hvordan får du en skarp ehandels-løsning, der hænger tæt sammen med dit ERP, så du både leverer den bedste kundeservice til din målgruppe – og optimerer dagligdagens opgaver.

Hør mere

Vil du gerne høre mere om E-commerce og ERP sammen, så stil et spørgsmål og få en snak med Christian Solon.

[email protected]

Tal med Christian Solon om E-commerce