Vælg din strategi for Dynamics NAV

Og sørg for at være fremtidssikret til Dynamics 365 i stedet for at forudsige fremtiden.

Vælg din strategi for Microsoft Dynamics NAV

Det er et stort ønske fra mange virksomheder at være fremtidssikret. Det er det naturligvis, fordi det er svært at forudsige fremtiden.

Det er ikke til at sige, hvordan ens virksomhed eller markedet vil se ud om et par år, og derfor skal en ERP-løsning være både agil og fleksibel, så det er nemt at følge med udviklingen.

Microsoft lægger en stor indsats i at følge med udviklingen. Enhver, der har fulgt Dynamics NAV gennem årene, vil være enig i, at der er sket en markant udvikling af løsningen på kort tid.

Den udvikling fortsætter helt sikkert. Det er bare svært at forudsige fremtiden. Derfor skal du holde dine muligheder åbne, og det gør du ved i højst mulig grad at holde dig til en standardløsning.

Standardløsning inkl. opgradering

Er Abakions pakkeløsning så bedre end selv at tilrette? Ja, for vi vedligeholder den som en standardløsning.

Det er ikke noget vi udvikler kun til dig. Vi vedligeholder løsningen til mange kunder, og alle kunder bruger den samme løsning. Det er grunden til, at vi kan garantere dig, at vi opgraderer løsningen til nye versioner, uden at det koster dig ekstra.

Tilretninger er et dårligt alternativ

Dit alternativ er at udføre dine egne specialtilretninger i løsningen. Så løser du et konkret, aktuelt behov i din virksomhed, men du frasiger dig samtidig fleksibilitet og agilitet.

Tilretninger skaber ikke muligheder – de maler dig op i et hjørne.

Der er virkelig mange virksomheder, som føler sig fanget i gamle tilretninger, der gør det meget svært at udnytte nye muligheder, som Microsoft ellers stiller til rådighed med nye versioner.

Tilretninger er ikke kun dyre at opgradere – de hæmmer også din agilitet og fleksibilitet.

DYNAMICS NAV - læs også

Pakkeløsningen Abakion 365
Abonnement inkl. opgraderinger og ubegrænset support

Priser på Dynamics NAV
Prøv pris-beregneren og se hvad dit NAV-projekt vil koste.

Strategi og fremtidssikring
Gå efter at din løsning skal være agil og fleksibel - det er nøglen.

Udnyt best practice i implementering
Se videoerne om Dynamics NAV med best practice opsætning.

Sådan opgraderer du fra en gammel NAV
Se videoerne om migrering af data og udryddelse af gamle tilretninger.

Ingen binding

Er du bundet til Abakion, hvis du vælger vores løsning? Sådan kan man naturligvis vælge at se på det, men du kan altid opsige abonnementet, og du kan udlæse alle data i et struktureret format. Du kan også vælge at skifte NAV-forhandler og fortsætte med vores løsning hos dem. Vi sælger mange løsninger gennem andre partnere, så du kan frit vælge.

Det er også værd at nævne, at vores løsning er evalueret og certificeret af Microsoft. De står inde for kvaliteten af vores arbejde med certifikatet “Certified for Microsoft Dynamics”.

Du er i hvert fald mindre bundet, end hvis du vælger specialtilretninger. De binder dig til fortiden, med mindre du har masser af penge til at videreudvikle og opgradere.

Kan en standardløsning dække dit behov?

Det er forståeligt, hvis du har en vis skepsis. ERP-branchen har i mange år fokuseret på tilretninger, og derfor er det en stor omvæltning for mange i branchen at skulle arbejde med standardløsninger.

Hvis du spørger din ERP-leverandør (som lever af at sælge dig konsulenttimer), så mener de sikkert, at det ikke kan lade sig gøre. Det skyldes at de kun kigger på den løsning, som Microsoft leverer – og det har de helt ret i – den kan du ikke nøjes med. Du har brug for overbygningen for at du kan nok i løsningen til at du kan undgå tilretninger.

 
Dynamics 365 og Dynamics NAV

Bør du overveje Dynamics 365?

Microsoft har i 2016 annonceret en ny løsning ved navn Microsoft Dynamics 365. Det er en løsning målrettet til mindre virksomheder.

Indtil videre er Dynamics 365 kun tilgængelig i USA og Canada, men i slutningen af 2017 bliver løsningen også frigivet i 4 lande i Europa, og flere lande følger året efter.

365 og NAV er ret ens

Dynamics NAV og Dynamics 365 deler faktisk samme brugergrænseflade, fordi de er baseret på den samme kerne. Microsofts udviklingsprojekt ”Madeira” i 2016 resulterede således i både Dynamics NAV 2017 og Dynamics 365.

Dynamics 365 er en løsning til virksomheder, der gerne vil anvende en standardløsning. Det er ikke muligt at tilrette en Dynamics 365, men man kan købe udvidelser, der kan dække tilretningsbehovet. Lyder det bekendt? Det er præcis det koncept, Abakion følger med denne pakkeløsning, du er ved at læse om på disse sider.

Dynamics 365 Business Edition

Dynamics 365 vil kunne fås i 2 udgaver: en Business Edition med funktionalitet inden for økonomi, salg og marketing, som er baseret på Dynamics NAV, og en Enterprise Edition, som også vil indeholde styring af produktion og service, som er baseret på Dynamics AX.

Det er Microsofts hensigt, at Dynamics 365 skal købes lige som du ville købe en Office-pakke. Den er kun tilgængelig som Online-løsning på abonnementsbasis. Der er en App-butik, hvor du kan købe ekstra funktionalitet, lige som du ville gøre på din telefon. Det er tidligst i slutningen af år 2017, at Dynamics 365 bliver tilgængeligt i Danmark.

Maksimal fremtidssikring

Den Dynamics NAV-løsning, som du er ved at læse om her på siden – den fremtidssikrer dig bedst muligt. Den er baseret på Dynamics NAV 2017, som er den samme kode-base som Dynamics 365.

Den bliver faktisk hosted på de samme servere hos Microsoft, som Dynamics 365 også hostes på. Det er ret unikt, at vi i Abakion har fået adgang til at anvende Microsofts Dynamics 365-miljø. Det skyldes udelukkende, at vi altid deltager i Microsofts pilot-programmer.

Den giver dig den komplette funktionalitet her og nu – og samtidig fremtidssikrer det dig, fordi vi kan migrere til Dynamics 365, når det på et tidspunkt bliver relevant.

 

Nu har du læst, hvordan du lægger en fremtidssikret ERP-strategi.
Vælg et andet emne her

DYNAMICS NAV - læs også

Pakkeløsningen Abakion 365
Abonnement inkl. opgraderinger og ubegrænset support

Priser på Dynamics NAV
Prøv pris-beregneren og se hvad dit NAV-projekt vil koste.

Strategi og fremtidssikring
Gå efter at din løsning skal være agil og fleksibel - det er nøglen.

Udnyt best practice i implementering
Se videoerne om Dynamics NAV med best practice opsætning.

Sådan opgraderer du fra en gammel NAV
Se videoerne om migrering af data og udryddelse af gamle tilretninger.