Referencer

Her kan du møde nogle af de virksomheder, der har valgt Dynamics NAV hos Abakion

Eva Solo

“Supply Chain Box til Microsoft Dynamics NAV fra Abakion giver os den nødvendige information til at sikre effektive indkøbs- og planlægningsprocedurer. Informationen om vores lagerbeholdning er blevet tilgængelig på en måde, der gør det lettere at ændre vores prioriteringer hurtigt, hvis det er nødvendigt.”
Pia Neye, Indkøber, Eva Solo

Scandinavian Packaging

“Da vi i 2011 skiftede virksomhedens ERP-system, måtte vi sande, at Microsoft Dynamics NAV til næsten 1 mio kroner ikke var i stand til at rapportere om kritiske varer, som skal genbestilles, når lagerbeholdningen kommer under en vis mængde. Heldigvis var Abakion i stand til at levere et add-on (Omvendt Planlægning), der simpelthen er genialt.”
Hanne Zinck Jørgensen, Scandinavian Packaging A/S

Thuesen Jensen AS

“Master Data Information til Microsoft Dynamics NAV fra Abakion holder styr på 6.000 varenumre. Vores ERP-system skal kunne strække sig langt. I særdeleshed kan vareteksten i sig selv være en udfordring, som Abakions modul har hjulpet med at løse.”
Anna Marie Jensen, Thuesen Jensen AS

Aarstiderne

“Med Warehouse Management og Avanceret Planlægning til Microsoft Dynamics NAV har vi forbedret vores lagerprocesser betydeligt. Vi har også været i stand til at forenkle planlægningsprocesserne takket være automatiske funktioner i planlægningsmodulet, og det har reduceret vores samlede omkostninger.”
Gitte Miller, Aarstiderne

NKT Photonics

“At få Shop Floor og Supply Chain Box fra Abakion har reduceret vores produktionstid, fordi mange arbejdsgange er blevet automatiseret. Shop Floor-modulet har givet os strømlinede og kosteffektive arbejdsgange i organisationen.”
Birgitte Yorklai Jensen, MRP and Logistics Manager, NKT Photonics

Danæg

“Med Abakions add-on ‘Specifikation på Vareomkostninger’ kan Danægs sælgere prissætte produkter ud fra mængder og det enkelte produkts individuelle elementer.”
Gert Olsen, Direktør, Danæg A/S

GN Resound

“GN Resound har halveret sine varelagre, uden at det er gået ud over servicen. Vi indførte regionale varelagre for at reducere vores varelagerudgifter, og realiseringen er blevet understøttet via et avanceret ordresystem fra Abakion.”
Søren Lillemode, Ansvarlig for globale processer, GN Resound

Nilfisk-Advance

Danskejede Nilfisk-Advance koncern er én af verdens største producenter af professionelle rengøringsmaskiner. Med Abakion som leverandør har man fra afsluttet udrulningen en fælles Dynamics NAV-løsning til koncernens salgsselskaber i Asien. Løsningen er baseret på Windows Azure, som betyder at den afvikles i ’skyen’ samlet på en fælles NAV-platform, der driftes i ét af Microsofts asiatiske hostingcentre.

4G Distribution

“4G Distribution valgte Abakion, fordi vi havde brug for et ERP-system, der kunne komme hurtigt op og køre uden at forstyrre den løbende forretning.”
Susanne Gredsted, Regnskabsansvarlig, 4G Distribution