Rådgivning om Dynamics NAV

Når du står over for et projekt med Microsoft Dynamics NAV eller Dynamics 365, så er det vigtigt, hvilken tilgang vi som leverandør har til projektet, og hvordan du får den bedste rådgivning til at skabe et lønsomt projekt.

Læg en skarp ERP-strategi

“Her får du vores syn på sagen – og hvis du er enig, så vil vi glæde os til et godt samarbejde med dig.”

Michael Møller-Jensen, Chief Customer Officer, Abakion A/S

ERP - fortsæt med

Sådan opgraderer du fra en gammel NAV
Se videoerne om migrering af data og udryddelse af gamle tilretninger.

Udnyt best practice i implementering
Se videoerne om Dynamics NAV med best practice opsætning.

Priser på Dynamics NAV
Prøv pris-beregneren og se hvad dit NAV-projekt vil koste.

Vores fælles holdning til rådgivning

Forretningskonsulenterne hos Abakion har en fælles holdning til, hvordan du som kunde skal rådgives, og hvordan et projekt skal gribes an.

Denne fælles holdning bliver alle i Abakion skolet i, og det er værdigrundlaget for alt, hvad vi gør. Det er en del af vores identitet som Abakion.

Vi vil gøre tingene rigtigt – og ellers vil vi hellere lade være.

Vi skal ikke bare sætte i drift

Vores største opgave som leverandør af Dynamics NAV-løsninger er ikke at sætte systemerne i drift – det er at sørge for, at kunderne får fuldt udbytte af løsningerne og udvikler deres forretning – både til at begynde med, men også konstant gennem mange årtier.

Det giver langsigtede partnerskaber med kunderne, og vi har mange kunder, som vi har samarbejdet med i over 10 år. Det med langsigtede relationer er ikke kun en floskel. I vil aldrig opleve os smække med døren. Vi er tro over for kunderne, når vi først har forpligtet os til et samarbejde.

Rådgivning hos Abakion

Rådgivning

Vi vil gøre tingene rigtigt – og ellers vil vi hellere lade være.

Projekttilgang hos Abakion

Projekttilgang

Vi analyserer processer i stedet for at skrive kravspecifikation.

Standardløsninger hos Abakion

Standardløsninger

Vi bidrager med ’best practice’ og ‘change management’.

Vores tilgang til ERP-projekter

Vi lader altid fornuften veje tungest i både planlægningen af projekter og undervejs. Det, som er bedst for kunden, er som regel bedst for alle parter i det lange løb.

Vi skriver ikke 400-siders lange ’solution designs’, som er døde dagen efter, at dokumentet har ramt virkeligheden.

Vi analyserer processer i stedet for at skrive kravspecifikation. Vi bringer vores mangeårige viden og erfaring med til bordet, som vi anvender til at evaluere dine virksomhedsprocesser. Vi holder workshops, beskriver ’as-is’ og ’to-be’, og planlægger opgaver og projektplanen ud fra det. Sådan styrer vi et projekt, så det bevarer fleksibilitetet hele vejen til mål.

Du skal forvente, at vi giver dig modspil i hele processen. Vi kommer ikke for at løse opgaver – vi kommer for at rådgive og give dig input. Vi bidrager med ’best practice’ forslag, så du kan udnytte standardløsningerne bedst muligt, og I den forbindelse rådgiver vi også om ’change management’, så vi kan styre din organisation på rette vej med den nye løsning.

“Du skal forvente, at vi giver dig modspil i hele processen”

Vi er tilhængere af standardløsninger

Der er sikkert mange områder, hvor dine processer ligner andre virksomheders processer. Også selv om du ikke på forhånd regner med det. Og på de områder vil vi hjælpe dig med at finde dig til rette i en standardløsning.

På de områder, hvor din virksomheds processer er helt unikke, der hjælper vi med at dække behovet på den bedste måde. Hvis vi kan finde en standardløsning som add-on, så er det naturligvis bedst.

Vi løfter os op over systemet, når vi møder et behov. Vi begynder ikke bare at programmere i NAV med det samme, for det kan ikke altid betale sig.

Først skaber vi overblik over, hvad der skal til for at du som kunde bliver tilfreds og får løst dit behov. Derefter undersøger vi, om der findes et standard add-on, som er bedre end at specialudvikle.

Vi benytter hellere en underleverandør med et standardmodul end at udvikle funktionen selv, hvis underleverandøren er bedst til situationen. Vi er ikke for fine til at give slip på omsætningen, hvis det giver den bedste løsning. Vi har heller ikke noget imod at rådgive dig til at lade være med at lave en tilretning, hvis vi vurderer, at det ikke bliver lønsomt for dig.

Ja, vi er lidt frelste

Hvis du synes, at vi lyder lidt frelste, så er det bare fordi, at vi sætter en ære i at gå forrest. Verdensbilledet for ERP har ændret sig, og selv om ikke alle ERP-leverandører har indrettet sig endnu, så er vi sikre på, at det sker inden for få år.

Fokus på processer, standardløsninger og lønsomhed er bedst for alle parter på langt sigt.

Vi har indrettet os til den nye virkelighed

Det betyder, at vi som Dynamics NAV-leverandør sælger værdi og ikke timer. Vi rekrutterer specifikt medarbejdere, som tror på denne filosofi og arbejder efter det.

Vi har forretningskonsulenterne, som kan se det store billede og rådgive kunderne helhedsorienteret. Selv vores teknikere har forståelse for forretning og hvad der skal til for at få succes med ERP.

Systemerne skal gøre det, de er bedst til. Og man skal bruge de systemer, der er bedst til opgaven. Så skal vi nok sørge for at få dem til at hænge sammen.

Det betyder også, at vi gør meget i integrationer, fordi det ofte bedst kan betale sig at trække på andre løsninger, som er specialiserede i bestemte behov.

“Vi sælger værdi – ikke bare timer”

Køb Dynamics NAV hos Abakion

… men kun hvis du tror på vores mantra, for et godt partnerskab og samarbejde kræver, at begge parter er indstillet på det.

Vi tror stærkt på, at vi skal behandle hinanden ordenligt, og ind i mellem får vi nogle knubs, fordi andre ikke behandler os ordenligt, men det får os ikke til at ændre stil.

Hvis du også tror på vores holdninger og tilgang til projekter, så vil vi se meget frem til at samarbejde med dig.

ERP - fortsæt med

Sådan opgraderer du fra en gammel NAV
Se videoerne om migrering af data og udryddelse af gamle tilretninger.

Udnyt best practice i implementering
Se videoerne om Dynamics NAV med best practice opsætning.

Priser på Dynamics NAV
Prøv pris-beregneren og se hvad dit NAV-projekt vil koste.