Den digitale organisation – fra videnskab til praksis

En af de mest indflydelsesrige kvinder inden for teknologi i Europa runder din konference-dag af.

Natasha Friis Saxberg giver dig et indblik i de teknologier og trends, der inden for få år kommer til at påvirke mennesker, organisationer og industrier.

Hun deler, hvordan startups kan inspirere store organisationer til nye måder at arbejde på, hvor agilitet og et konstant kundefokus sikrer vækst på kort og lang sigt.

Som forfatter til bogen Homo Digitalis vil hun udfolde, hvordan vores basale behov kan spores i vores digitale adfærd, og hvordan vi med fokus på mennesket kan arbejde med digital vækst og transformation i praksis.

Betyder det noget for dit næste ERP-projekt? Ja, det kan du tro, det gør. Vi synes, at det er vigtigt, at du har indblik i den teknologiske udvikling, for den rammer også ERP-verdenen, og udviklingen i vores digitale adfærd som mennesker og brugere er afgørende for, om dit projekt får succes.

Derfor glæder vi os til at høre Natasha afrunde en god dag med inspiration.

Dette indlæg kan opleves på Dynamics Konferencen 2019.
Klik her for at læse programmet.

Natasha Friis Saxberg på Dynamics-konferencen

Natasha Friis Saxberg

Head of Venture Development, Maersk Growth, forfatter og digital strateg

Natasha har arbejdet med digital vækst og innovation gennem to årtier, hun har stiftet flere globale startups og boet i New York i en årrække, hvor hun har hjulpet danske startups ind på det amerikanske marked.

Hun har været associeret partner hos Instituttet for Fremtidsforsking, er forfatter til “Homo Digitalis”, der kobler menneskets behov med digital adfærd og har desuden været vært på web tv-programmet ”Tech and The City” fra Nasdaq i New York.

Natasha har siden 2015 arbejdet med corporate vækst og innovation og sidder i dag som Head of Venture Development hos Maersk Growth.

Natasha har flere gange været på top 100-listen over de mest indflydelsesrige kvinder i Europa inden for teknologi, og er på top 100 listen over de mest indflydelsesrige kvinder i Danmark.