Se 2 løsninger til Dokumentstyring

Der er flere løsningsmuligheder, hvis du gerne vil redigere og layoute dokumenter i Dynamics NAV (som i dag hedder Dynamics 365 Business Central). Nogle kalder det “Dokumentstyring”, andre “Output Management”.

I dette indlæg får du mulighed for at se 2 mulige løsninger. Den ene er gør-det-selv til de små behov, og den anden er avanceret output management med alt du har behov for.

Der bliver 25 minutter til hver løsning – det bliver hands-on præsentation – og så har du overblik over, hvilken type løsning der er bedst til dig. Måske bliver du også lidt klogere på, hvad dit behov reelt er.

Lennart Garbarsch viser Lasernet Output Management på Dynamics-konferencen

Lasernet Output Management

vises af Lennart Garbarsch

Lasernet Output Management er en løsning til at designe, formatere og distribuere udgående dokumenter, rapporter og udskrifter som fx fakturaer, tilbud, plukkesedler og labels. Lasernet er den avancerede løsning med mange redigeringsmuligheder med fx stregkoder, labels, grafer osv – og mange distributionsmuligheder, fx OIO, print, email og EDI. Lasernet er udviklet af Formpipe og præsenteres her af Lennart Garbarsch.

Jesper Nielsen viser Document Customizer på Dynamics-konferencen

Document Customizer

vises af Jesper Nielsen

Document Customizer er en app til at redigere indholdet og layout af de mest anvendte dokumenter i NAV. Du kan anvende skabeloner, styre forskellige sprogvarianter, tilføje felter, indsætte logo eller baggrundsbillede, og du kan udføre alt på egen hånd. Document Customizer er den enkle løsning til dokumentstyring, du kommer hurtigt i gang med. Document Customizer er udviklet af Abakion og præsenteres her af Jesper Nielsen.

Dette indlæg kan opleves på Dynamics Konferencen 2019.
Klik her for at læse programmet.

Lasernet på Dynamics-konferencen
Lasernet på Dynamics-konferencen
Document Customizer på Dynamics-konferencen
Document Customizer på Dynamics-konferencen