IoT, Machine Learning og ERP

Dette indlæg handler om alt fra dataopsamling via sensorer – til data bliver behandlet og lagret – og systemer kan finde mønstre og danne forudsigelser, så du kan få svar på dine hypoteser om dine data.

Brug IoT og Machine Learning i dag

Formålet med det hele er at udnytte data til at give dig svar på dine mavefornemmelser. Pointen i IoT (Internet-of-Things) og Machine Learning er at svare på hypoteser ved at analysere data. Det fører til innovation, effektivisering og klogere beslutninger.

Det er også første skridt på vejen mod Kunstig Intelligens (AI), men teknologien er stadig i meget tidligt stadie hvad angår AI. Det er sensorik, datavalidering og Machine Learning, der er en pointe (og gevinst) i at arbejde med i dag.

Se eksempler fra praksis

Frederik Bonde vil vise dig eksempler på danske virksomheder, der med få penge har skabt innovation, der har haft stor forretningsmæssig effekt. Altså helt almindelige, danske, mellemstore virksomheder – ikke amerikanske fortune 500 firmaer. De eksempler glæder vi os til at høre om.

Du får masser af indsigt

Frederik vil tale om, at du i dag har mulighed for at have et datadrevet mindset i alt hvad du laver – på tværs af produktionsdata og økonomidata.

Mange data kommer fra ERP – eller skal ende i ERP – så de kan anvendes til at berige din evne til at træffe gode beslutninger i Dynamics NAV og Dynamics 365 Business Central.

Det koster ikke en formue at gå i gang med. Det er egentlig ganske overskueligt, fordi de værktøjer, der skal bruges, taler glimrende sammen med Microsofts teknologi.

Spørgetime

Bagefter stiller Frederik Bonde op til en spørgetime. Kl. 15.00 til 16.00 er han i lokale S. Der er ingen agenda. Du kan stille alle de spørgsmål, du har lyst til – og lære fra en af de mest erfarne i landet på IoT og Machine Learning.

Dette indlæg kan opleves på Dynamics Konferencen 2019.
Klik her for at læse programmet.

inQvation på Dynamics-konferencen
Frederik Bonde på Dynamics-konferencen

Frederik Bonde

Ekspert i IoT og Machine Learning

Frederik Bonde er en af de få i Danmark, der har praktiske erfaringer med Internet-of-Things (IoT) og Maskinlæring (Machine Learning) – sammen med ERP. Det skal vi nyde godt af i dette indlæg.

Frederik Bonde er Head of Business Development & Strategy hos inQvation, som er en tech incubator og accellerator med fokus på IoT og Machine Learning.