Dette er et hands-on indlæg på Dynamics-konferencen. Ingen Powerpoint. Kun demonstration i Dynamics NAV.

Kom godt i gang med Planlægning og forecasting

Cecilie Merwald viser dig, hvordan du kommer godt i gang med planlægning og forecasting i standard Dynamics NAV uden add-ons.

Cecilie viser alt i løsningen. Ingen Powerpoint. Hun vil bruge en Dynamics NAV 2017, men det er lige så relevant, hvis du anvender en anden version. Hun bruger kun standardløsningen – ingen add-ons.

Det er for indkøbere, produktionsansvarlige og planlæggere, og det forudsætter naturligvis grundlæggende kendskab til NAV og til planlægning som fag – men Cecilie skal nok gøre det nemt at følge med.

Formål

Formålet med dette hands-on indlæg er at give dig mod på at gå i gang med planlægning og forecasting i Dynamics NAV. Det er et 1-dags kursus, som Cecilie har komprimeret, så det bliver naturligvis i overbliksform.

Agendaen

Cecilie vil vise, hvordan planlægningsprocessen kan foregå i NAV. Og hvad der skal opsættes af stamdata på varer for at man overhovedet kan planlægge. Når du har stamdata grundlæggende på plads, så kan du få noget ud af planlægningskladden, og så kan du arbejde videre med stamdata senere.

Selv om planlægning fylder mest i agendaen, så må man også forecaste for at kunne planlægge, og derfor kommer vi også ind på forecasting.

Vi møder mange, der bruger Excel til planlægning og forecasting – men hvis du arbejder i NAV, så kan du helt droppe Excel til planlægning, hvis du vil. Forecasting vælger nogen at beholde i Excel, men du har i hvert fald valget.

Så kan du komme godt i gang med planlægning og forecasting i Dynamics NAV.

Dette indlæg kan opleves på Dynamics Konferencen 2019.
Klik her for at læse programmet.

Cecilie Merwald på Dynamics-konferencen

Cecilie Merwald

Senior Business Consultant
Dynamics NAV

Cecilie er en erfaren NAV-konsulent med speciale i planlægnings­rutiner i Dynamics NAV.

Hun er vant til at holde kursus i planlægning, så du er i trygge hænder hos Cecilie.