Nyhederne i Business Central

Den nye version af Dynamics NAV har fået navnet Dynamics 365 Business Central. Den har et års tid på bagen i Danmark, og den byder på mange nyheder og fundamentale forskelle i forhold til den Dynamics NAV, du kender.

Kenneth Kryger Gram fortæller om både løsningen og Microsoft planer – og han illustrerer det med konkrete demonstrationer i løsningen, så du kan få et indtryk af, hvordan Business Central ser ud.

“Cloud” er først på agendaen. Det er ikke ligesom “hosting” – det indebærer en masse andet godt (og udfordrende) for dig som kunde, der er vant til Dynamics NAV. Business Central i skyen kommer til at erstatte NAV, Windows-klienten som er installeret på din PC vil forsvinde, og dine tillægsløsninger skal installeres som “apps”. Det skal du kende konsekvensen af.

Vi skal også se en masse konkrete funktioner i Business Central, for der er mange spændende nyheder for dig, der er vant til NAV. Det spænder lige fra små funktioner til at øge produktiviteten – til store initiativer som kunstig intelligence og predictive analytics.

Kenneth fortæller også om samspillet med Office 365, abonnementsmodeller og alt muligt andet. Der bliver rigeligt at snakke om.

Dette indlæg kan opleves på Dynamics Konferencen 2019.
Klik her for at læse programmet.

Kenneth Kryger Gram på Dynamics-konferencen

Kenneth Kryger Gram præsenterer nyhederne i Dynamics 365 Business Central på Dynamics-konferencen.