Fremtiden tilhører de frygtløse

Hvordan skal du gribe digitalisering an?

Alle virksomheder bliver digitale, men digitalisering handler ikke kun om teknologi. Det handler rigtig meget om mennesker – altså DIG.

Astrid Haug klæder dig på til at håndtere digital transformation. Du får en pep-talk som opvarmning til, at du skal ud og høre en masse indlæg på konferencen, der kan inspirere dig til digital transformation.

Alle taler om digital transformation og ny teknologi, men hvad betyder det for dig og din virksomhed, når alle virksomheder bliver digitaliserede? Den nye teknologi udfordrer din eksisterende forretning, men den skaber også nye muligheder.

Digitalisering er et spørgsmål om, hvordan du griber verden an. Om du frygtsomt overlader det til andre at udforske muligheder. Eller om du frygtløst kaster dig ud i nye eventyr med de muligheder, teknologien tilbyder.

Vil du være innovativ for at optimere eller disrupte?

Hvornår bør du hoppe med på nye teknologiske bølger?

Hvordan tager du selv imod ny teknologi?

Astrid Haug guider dig igennem de vigtigste spørgsmål og giver dig lyst og mod til at kaste dig ud i en digital transformation.

Dette indlæg kan opleves på Dynamics Konferencen 2019.
Klik her for at læse programmet.

Astrid Haug Bureau på Dynamics-konferencen
Astrid Haug på Dynamics-konferencen

Astrid Haug

Digital rådgiver, forfatter, foredragsholder og kommentator

Astrid Haug rådgiver virksomheder om digital strategi og transformation.

Hun står i spidsen for Astrid Haug Bureau, og hun har skrevet flere bøger om teknologi og digitalisering, senest “Fremtiden tilhører de frygtløse”.

Du oplever hende jævnligt som kommentator i en lang række danske nyhedsmedier og debatprogrammer på TV.