Vi elsker glade CRM-kunder hos Abakion

Her kan du møde nogle af dem

“Vi havde behov for at implementere ét samlet system på tværs vores forretningsenheder, så vi kunne få et bedre overblik over vores storkunder. Digitaliseringen af vores processer har klart højnet vores niveau.”

Troels Heiberg, IT Projektleder, HOFOR

 

Læs hele artiklen om HOFOR her »

HOFOR fortæller om Microsoft CRM

“Kommunikationen er blevet meget mere effektiv mellem marketing og salg efter at vi har indført Dynamics CRM Online. De to afdelinger er kommet tættere på hinanden, og vi er bedre i stand til at overkomme udfordringerne sammen”

Jens Horneman, Head of Marketing and Communications, TrackMan

 

Læs hele artiklen om Trackman »

Trackman med Dynamics CRM fra Abakion
Windar Photonics med Dynamics CRM fra Abakion

Windar Photonics

Windar Photonics er en ung, innovativ opstartsvirksomhed fra Risø DTU forskningsmiljø. I 2005 havde en forsker en lyd idé til, hvordan man med LIDAR kunne gøre vindmåling bedre og billigere.

WINDAR er en sammentrækning af WIND og LIDAR (Light Detection og Ranging).

Med en robust fond bag, så Windar Photonics dagens lys i 2008. Siden da, har et innovativt team arbejdet på, at gøre vindmøller verden over mere effektive.

Presidents Institute med Dynamics CRM fra Abakion

Presidents Institute

Presidents Institute provides executive development services to senior executives and board members, delivered with professionalism and rigorous execution.

In 2005 Presidents Institute established the first Directors Club in Copenhagen, Denmark. Since then, their prestigious executive network has grown to include several thousand members across Europe.

Dubex med Dynamics CRM fra Abakion

Dubex

Dubex er Danmarks førende, forretningsorienterede it-sikkerhedsspecialist.

Dubex leverer og supporterer sikkerhedsløsninger til over 500 lokationer globalt og har siden 1997 hjulpet private og offentlige virksomheder med at håndtere risici, imødekomme forandringer og understøtte en fleksibel vækst.

Huset Markedsføring med Dynamics CRM fra Abakion

Huset Markedsføring

Huset Markedsføring er gået i gang med en CRM Online med integration til deres CMS-system og Dynamics NAV. Huset Markedsføring er en medlemsdrevet forening uafhængig af særinteresser.

Deres primære formål er at varetage marketingfagets interesser overfor myndigheder og andre interesseorganisationer – og dermed være det naturlige omdrejningspunkt for alle medie-, salgs-, marketing-, reklame- og kommunikationsfolk.

Forbrugerrådet med Dynamics CRM fra Abakion

Forbrugerrådet

Forbrugerrådet er en uafhængig medlemsorganisation, der arbejder for at fremme bæredygtigt og socialt ansvarligt forbrug og velfungerende markeder.

Deres formål er at sikre forbrugernes rettigheder og gøre forbrugerne til en magtfaktor på markedet.

NKT Photonics med Dynamics CRM fra Abakion

NKT Photonics

NKT Photonics A/S is the result of a merger in 2009 between Crystal Fibre A/S – the largest commercial supplier of microstructured specialty fiber and Koheras A/S – the leading company within ultra precise fiber lasers and SuperK Supercontinuum White Light Lasers.

NKT Holding med Dynamics CRM fra Abakion

NKT Holding

NKT is one of Denmark’s major industrial groups with some 8,800 employees. Around 87% of them are employed outside Denmark.

The NKT Group companies are all international B-t-B companies: NKT Cables: the electricity and energy sector; Nilfisk-Advance: professional cleaning equipment; Photonics Group: optical industry.

Scanlouvers med Dynamics CRM fra Abakion

Scanlouvers

“Typisk er et CRM-projekt temmelig omfattende og tidskrævende, og det ville vi gerne undgå. Men med Abakions Startpakke fik vi på meget kort tid og til en overskuelig pris implementeret en standardiseret Microsoft Dynamics CRM Onlineløsning som er fuldt integreret til Outlook. På den måde har vi kun ét sted, hvor vi gemmer og tilgår basisinformationer om kunderne og de kontaktpersoner, vi har relationer med.”

Peter Ditlev, administrerende direktør, Scanlouvers

Advis med Dynamics CRM fra Abakion

Advis

Advis tilbyder inkasso og FlexSourcing med udgangspunkt i deres specialudviklede teknologi FlexCollect og dybdegående indsigt i kundesegmenter.

De er 52 ansatte og bor centralt i lyse, imødekommende lokaler i Valby. Advis blev grundlagt i 1989 under navnet Bakmann A/S. Advis er Danmarks hurtigst voksende i branchen og er udnævnt til gazelle i 2008, 2009 og 2010.

Basico med Dynamics CRM fra Abakion

Basico

Basico leverer en række CFO Services inden for økonomistyring, regnskab, controlling og rådgivning.

Kernen i Basico er konsulenternes store erfaring med drift og ledelse af økonomifunktioner i både Danmark og udlandet. De har kontorer i København og Aarhus, hvor erfarne konsulenter er parate til at hjælpe dig.

GN Netcom med Dynamics CRM fra Abakion

GN Netcom

GN Store Nord har siden 1869 skabt forbindelse mellem mennesker. De første mange år som telegrafselskab.

I dag som producent af headset, høreapparater og audiologisk diagnoseudstyr til mennesker verden over.

Grundtvig med Dynamics CRM fra Abakion

Grundtvig A/S

Grundtvig A/S  Packaging & Logistics er en af landets førende virksomheder indenfor kontraktpakning, emballering, montage og lagerstyring.

Grundtvig.as udvikler også komplette pakke- og distributionsløsninger, der effektiviserer og gør virksomhedens supply chain til en fleksibel løsning, der nemt kan justeres i forhold til markedet, behovet og efterspørgslen.

TimeWork med Dynamics CRM fra Abakion

TimeWork

“TimeWork har ved valg og implementering af Microsoft CRM haft et tæt og gnidningsfrit samarbejde med Abakion. Abakions startpakke har givet os sikkerhed for at budget og tid holder. Samtidig har Abakions forretningsorienterede tilgang til leveringen sikret, at TimeWork har fået en løsning som imødekommer netop vores behov. Gennem en effektiv workshop med Abakions dygtige konsulent, blev vores processer sat op og felter og begreber rettet til.”

Henning Therkelsen, Partner
TimeWork A/S

Informationsteknik med Dynamics CRM fra Abakion

Informationsteknik

Informationsteknik er en kreativ og teknisk sparringspartner, der bidrager med alt fra installering af højteknologiske systemløsninger, til udvikling og gennemførelse af stormøder med 10.000 deltagere.

Interpublic Group med Dynamics CRM fra Abakion

Interpublic Group Denmark A/S

Interpublic group is a global provider of marketing solutions.

Through their 44,800 employees in all major world markets, their companies specialize in consumer advertising, digital marketing, communications planning and media buying, public relations and specialty marketing.

Konica Minolta med Dynamics CRM fra Abakion

Konica Minolta Danmark

Som en førende leverandør af multifunktionsprodukter, stræber Konica Minolta efter at tilbyde produkter, serviceydelser og løsninger, der er afgørende for alle områder af digital billedbehandling.

De lægger stor vægt på dokumentbehandling og virksomhedsløsninger i både kontor-og produktionsmiljøer, specielt inden for farveprint og relaterede ydelser.

SSG med Dynamics CRM fra Abakion

SSG

SSG er Nordens førende udbyder af skade-, ejendoms- og industriservice.

De har både tømrer- og malerafdeling, erfaring med håndtering af storskader, samt et mangeskade-beredskab. De har base i Danmark og Norge. Herfra skaber 450 SSG-medarbejdere tryghed for kunderne gennem forebyggelse og udbedring af skader på bygninger og løsøre.

Energy Sport med Dynamics CRM fra Abakion

EnergySport

EnergySport er grundlagt af cykelentusiaster for cykelentusiaster.

Med titlen som nordisk distributør af nogle af de førende brands inden for cykelbranchen, er EnergySport i dag en dynamisk og stadig voksende virksomhed. EnergySport fokuserer på at skabe de bedste omstændigheder for cykelbutikker i hele Norden.

Welltec med Dynamics CRM fra Abakion

Welltec

Welltec develops and provides well technology and solutions for the oil and gas industry. technology and solutions are dedicated to aid in optimizing the performance of reservoirs.

Danmarks Lungeforening med Dynamics CRM fra Abakion

Danmarks Lungeforening

Danmarks Lungeforening er en patientforening og en sygdomsbekæmpende forening.

Danmarks Lungeforening har over 110 års erfaring, hvor deres oprindelige formål var at bekæmpe tuberkulosen. Nu har tiderne ændret sig, og i dag er Danmarks Lungeforenings formål at sikre, at flere danskere lever med sundere lunger livet igennem.

Fluid Solution med Dynamics CRM fra Abakion

Fluid Solutions

Fluid Solutions vil hjælpe større virksomheder og organisationer med at etablere og drive effektiv realtime marketing. Nem adgang til valide, realtime data fra flere kanaler er rygraden i en løsning, der maksimerer udbyttet af data. Uden kiksere og downtime – eller juridiske bagslag.

Fluid gik i luften 1. juni 2014 som den digitale fortsættelse af 25 år med udvikling af individualiseret markedsføring under Express-navnet, fordi data management fremover kommer til at spille en langt større rolle, der stiller helt nye krav til specialisering og kompetence.

Genan med Dynamics CRM fra Abakion

Genan

Genan er verdens største skrothandler af kasserede dæk, med 4 store genbrugsfabrikker i Europa og verdens største genbrugsfabrik for dæk i Houston, Texas, USA.

Det er Genans vision at alle kasserede dæk i verden skal genbruges på den mest miljøvenlige og økonomisk fordelagtig måde. I dag ender en stor del af kasserede dæk med at blive brændt i cementovne, eller bortskaffes blot på lossepladser eller andetsteds hvor de brugbare materialer på dækkene ikke genvindes.