PARTNERE

Udbyg jeres Microsoft løsning

Hvis I ønsker flere muligheder, end I finder i Dynamics 365 for Sales, kan vi tilbyde at udvikle til jeres specifikke behov. Vi har et tæt samarbejde med flere Microsoft partnere.

ClickDImensions Logo

ClickDimensions tilbyder effektiv Marketing Automation med tæt integration til Dynamics 365 til både B2B og B2C markedet.

KingswaySoft logo

Kingsway Soft tilbyder at integrere apps eller database systemer bygget på Microsoft SQL Server Integration Service platformen.

LassoX logo

Med LassoX er det muligt at søge, se og agere på data fra CVR registeret og andre kilder. Integreret problemfrit i CRM for optimal brugeroplevelse.

MSCRM-Addons Logo

MSCRM-Addons giver mulighed for at bygge indholdsrige word og email templates i CRM systemet og udsende automatisk på mail eller elektronisk signatur.

Scribe logo

Scribe byder på en defacto intergrations standard med fokus på stabilitet og dokumentation. Integration i verdensklasse.

ClickDimensions

Når I ønsker hurtigt overblik over store mængder data.

ClickDimensions tilbyder jeres virksomhed:

 • Verdensklasse Bulk Email og SMS udsendelse
 • Automatisering af kampagne flows
 • Nem formular opbygning til lead generering
 • Personlig tracking af interaktioner på www og email
 • Scoring af leads og salgsemner, så du fokuserer indsatsen

ClickDimensions leverer en fuldt Dynamics 365 for Sales integreret Marketing Automation pakke, som optimerer den personlige oplevelse i jeres kundedrevne kommunikation. Det betyder, at du kan køre ægte dynamisk indhold på mail og SMS korrespondance med dine kunder.

En fuld integration imellem Marketing Automation og CRM systemet, betyder at I har en betydeligt bedre mulighed for at understøtte salg med automatiserede marketing flows, ligesom I opnår en stærk mulighed for at klæde jeres sælgere på med effektiv salgsindsigt.

Med ClickDimensions får I mulighed for at identificere de kundeemner og kunder, som udviser størst interesse i jeres produkter, via effektiv tracking af interaktioner på jeres foretrukne kommunikationsmedier, hvad enten der er klassisk mails, besøg på jeres hjemmeside eller omtale i sociale medier.

Kingsway Soft

Når I ønsker hurtigt overblik over store mængder data.

Kingsway Soft tilbyder jeres virksomhed:

 • En billig og driftsikker integrations løsning
 • 50+ connectors til diverse standard systemer og databaser
 • En SSIS baseret platform med performance i verdensklasse

Det gør jer i stand til at se potentialet i markedet og i jeres kundedatabase, som I endnu ikke har afdækket men ønsker at afklare.

Kingsway Soft er en top-performer på dataimports og dataintegrationer. Med Kingway Soft oplever kunderne at integrationerne sættes op på ganske få timer mens man bibeholder en høj grad af selvbestemmelse og ejerskab over platformen.

Kingsway Soft er let installeret og man kan være oppe at kører med standard integrationer på få timer, hvis man gør brug af et af deres mange scripts. Til enkelt dataimports kan Kingsway Soft endda benyttes gratis uanset kompleksitet.

LassoX

Når I ønsker hurtigt overblik over store mængder data.

LassoX byder på en verden af gammel information præsenteret på et ny måde:

 • Gør brug af cvr.dk data i dit CRM system
 • Opret nye virksomheder problemfrit
 • Udnyt CVR register netværket til at identificere nye kunder
 • Skab overblik over dine kunders situation
 • Lav målgruppe søgninger og generer leads

LassoX’s skaber bedre indsigt og større transparens i dansk erhvervsliv. Det gør de ved at kunne fremskaffe store mængder af offentlige data og præsentere dem på en måde, så de direkte kan integreres i forretningskritiske arbejdsprocesser hos kunderne.

På én gang kan du spare tid og have den rette data og indsigt til at træffe de rigtige beslutninger. Så arbejder du hovedsageligt med danske kunder er LassoX et nødvendigt produkt for jeres sælgere og account managers.

MSCRM–Addons

Når I ønsker hurtigt overblik over store mængder data.

DocumentsCorePack (DCP) fra MSCRM-addon’s tilbyder:

 • Document generering af doc, pdf, jpg, msg., etc
 • Automatiseret dokument genering og udsendelse
 • Elektronisk signatur med Adobe Signage
 • Document management med SharePoint, etc.
 • Verdensklasse template designer

Professionel document og processerings motor bygget problemfrit ind i Dynamics 365 for Customer Engagement. Baseret på Word skabeloner, giver DocumentsCorePack et værktøjssæt, som giver jer mulighed for at bygge skabeloner og eksekvere på disse på en effektiv måde.

Hvad enten I ønsker automatiserede udsendelser af tilbud og ordre, eller om I har behov for dokument generering i forbindelse med 1-click handlinger, så er DCP løsningen der understøtter alle scenarier der har med dokument generering at gøre.

Scribe

Når I ønsker hurtigt overblik over store mængder data.

Scribe Insight og Scribe Online tilbyder:

 • Integration baseret på Microsoft MSMQ platform
 • Standard connectivity til over 100 forskellige systemer
 • SSAS eller OnPremise integrations platform

Med Scribe Insight og Scribe Online, kan jeres integrations specialister foretage datamigrationer og dataintegration i let tilgængelige grafiske interfaces, samtidig med at I bibeholder en enterprise orienteret integrationsplatform med alle moderne nødvendigheder. Baseret på Microsoft Message Queues er Scribe Insight f.eks. en driftssikker platform til integration imellem Dynamics 365 systemerne eller imod evt. legacy systemer.

Scribe Online tilbyder features som webhooks og web api support. Scribe har en fantastisk support og anses af mange i dag som være defacto standard i integrationer til f.eks. Dynamics 365 for Customer Engagement.

Lad os finde jeres pris

Vi vil gerne hjælpe dig med at afklare, hvad du præcis har behov for.
Ring til os på 70 23 23 16. Vi sidder klar til at tage telefonen.
Vi stiller dig nogle afklarende spørgsmål om jeres behov og situation.
Du får straks bagefter en fast pris på det hele.