Digital Transformation

Her kan du dykke ned i eksperternes erfaringer og gode råd om digital transformation, management consulting, IT-strategi, ny teknologi og meget mere.

Af Kaare Thyregod Madsen

Dit første valg i Business Intelligence-projektet er afgørende

Nogle gange vælger virksomheder den forkerte retning i deres Business Intelligence-projekt, og det er virkelig ærgerligt. Bliv forberedt her.

Af Mette Bak

De 3 problemer der altid ødelægger IT-projektet

Hvorfor går nogle IT-projekter skævt? De løber over tid, bliver for dyre, eller værst af alt: giver ikke de gevinster, som var hensigten. Det er altid de samme 3 problemer.

Af Mette Bak

For mange strategiske IT-beslutninger er forhastede

Jeg vil påstå, at mange strategiske beslutninger er drevet af frygt og markedskræfter – og den erkendelse har stor indflydelse på dine IT-beslutninger.

Af Mette Bak

Sådan forholder danske virksomheder sig til ny teknologi

Nye teknologiske muligheder som AI, robotter og IoT – skal man skynde sig at hoppe på vognen, være afventende, eller være lidt frygtsom?

Af Mette Bak

Vi er ikke uvildige rådgivere (heldigvis)

Vi sætter faktisk en ære i, at vi ikke er uvildige. Det er ellers en dyd, som mange rådgiver-konsulenthuse er glade for at smykke sig med.

Mette Bak fortæller om digitaliseringsprojekter
Af Mette Bak

Sådan bliver dit næste digitaliserings-projekt en fiasko

Mette Bak deler sine erfaringer om hvorfor flere oplever at deres digitaliseringsprojekter er forhindret i at blive en succes

Af Michael Møller-Jensen

Digital transformation i virkelighedens verden

Vi taler hele tiden om digital transformation – eller en digital modningsproces – men hvad betyder de udtryk egentlig?

Af Mette Bak

Digital rådgivning med forankring i praksis

Jeg vil gerne gøre op med den klassiske management-konsulent branche. God, strategisk rådgivning skal ikke være forbeholdt store virksomheder.

Af Michael Møller-Jensen

Hvad skal du bruge Management Consulting til?

Jeg synes ikke, at Management Consulting kun er for de store virksomheder. Det skal ikke være for teoretisk og for svært at realisere i praksis – for så er det jo spild af tid og penge.

Af Sanne With-Hansbøl

Sådan vælger du et (forkert) ERP-system

Der er rigtig mange valgmuligheder i ERP-branchen i dag. De fleste ledere føler, at de har mindre overblik over teknologien i dag, end sidste gang de købte ERP.

Af Sanne With-Hansbøl

Teknologi er nemt – men mennesker er svære

Inden vi køber et ERP-system, så skal vi tilbage til udgangspunktet, have fat i menneskene i organisationen – og se på hvad vi egentlig vil opnå – hvem skal kunne hvad – og hvordan vil vi udføre det, så vi får alle med på rejsen.

Af Sanne With-Hansbøl

Disruption-angst skader IT-projekterne

Angst for disruption er skyld i mange halvhjertede IT-projekter for tiden. Ny teknologi disrupter os ikke. Det er nye forretningsmodeller, der kan true vores virksomhed, men ikke teknologien i sig selv.

Af Sanne With-Hansbøl

Jeg vil ikke have mit ERP-system i skyen

Det er desværre en illusion at tro, at man selv kan stå for IT-sikkerheden, når systemerne skal være til rådighed alle steder. Cloud er en spøjs ikke-strategi, hvor vi ikke selv styrer retningen. Alligevel er det den IT-strategi, der tilbyder den største forandringsparathed.

Af Sanne With-Hansbøl

Det nemmeste i verden er at snakke kunden efter munden

Vi vil have en god pris. Vi vil ikke været bundet. Vi vil have, at leverandøren forstår os. De skal ikke løbe om hjørner med os. Men lad os lige tænke over, om vi spænder ben for os selv ved at stille de forkerte krav til leverandøren?

Af Sanne With-Hansbøl

Sæt et spejl op foran organisationen, før du køber et forretningssystem

Kig på din egen digitaliseringsmodenhed. Sæt mål og mennesker før teknik. Vi kan med fordel kigge på os selv og vores egen digitaliseringsmodenhed, før vi køber forretningssystemer. Og nu skal du høre, hvordan vi skal gøre det.