Den store dag om

Apps til Business Central

Du har hørt om Apps til Business Central, og nu skal du konkret se, hvad de kan.

Vi inviterer til den store App-dag, hvor vi forklarer og demonstrerer så mange Apps, som vi overhovedet kan nå igennem på en dag.

Der bliver tegnet på tavlen og demonstreret til den store guldmedalje. Vi regner med at bruge 80% af tiden inde i Business Central, så dette arrangement er for dig, der ønsker konkret viden om den funktionalitet, som Apps kan bidrage med. Du kommer til at se mere end 20 apps i detaljer.

App-logo

Apps er færdige add-on løsninger, som du kan installere i Business Central og nemt tage i brug. De er godkendt af Microsoft, og hele udvalget findes på Microsoft AppSource.

Vi har skrevet en guide med alt, du bør vide om Apps til Business Central.
Den får du også, når du tilmelder dig til eventet.

App-guide

TILMELD DIG TIL APP-DAGEN

Onsdag d. 15. juni

Kl. 9.00 – 15.40
Vibenshuset, Lyngbyvej 2, København Ø

Snup din plads nu. Det koster ikke noget at deltage. Kun din email.
Både virksomheder, kunder, rådgivere og Microsoft-partnere er velkomne.


Arrangementet er afholdt.

Agenda

9.00

Introduktion

Først vil vi præsentere dig for 4 koncepter for apps, som er vigtige at forstå. Derefter går vi i detaljer med de enkelte apps.

9.10

Master Data-konceptet 

Du skal høre om det generiske stamdata-paradigme, som anvendes i flere apps, der er baseret på at styre stamdata, lige fra PIM til e-commerce eller salgskonfiguration.

9.50

Integrations-konceptet

Der er kommet et nyt koncept for at styre integrationer i Business Central. Det er en integrationsmotor, som gør det nemmere at tilføje nye integrationer. Og nemmere at styre integrationer samlet og ensartet. Det er helt nyt, og det er virkelig en game-changer inden for integration.

10.30

Pause

10.45

Workflow-konceptet

Du skal høre om konceptet Mobile Flows, som du kan anvende til at producere enkle guides til at effektivisere konkrete arbejdsgange. Det er et koncept, der er anvendt i mange apps.

11.25

Planlægnings-konceptet

Du skal høre om planlægningsmotoren, som anvendes i mange apps inden for planlægning og indkøb, og som bidrager med alt det, som planlæggeren altid har savnet i Business Central og Dynamics NAV.

12.00

Frokost

12.45

Apps til Commerce, E-commerce og En-gros

Der findes mange apps til de kommercielle funktioner i din virksomhed, og du skal se en masse af dem i praksis.

Emnerne er salgsdokumenter, emailing af salgsdokumenter, disponible varer, reservation af varer, konsignation, genopfyldning, e-commerce, intercompany, synkronisering af stamdata på tværs af afdelinger/firmaer, m.m.

13.15

Apps til Planlægning og Indkøb

Du skal se apps til planlægning og indkøb, og emnerne er fx ordreopfyldelse, ændring af tildelte antal af varer på salgsordrer, grafisk overblik over lagerudvikling, forudsigelse af indkøbs- og produktionsbehov, planlægning ud fra kendte behov og tilgange, planlægning uden MRP-kørsler, og samlet overblik over prognoser, behov, tilgange og historik.

13.45

Apps til Produktion

På produktionsgulvet findes der mange app, der tilføjer dyb funktionalitet til produktionsstyring. Du skal fx se løsninger til shop floor-registrering, overblik over kapacitet og operationer, konfiguration uden at oprette nye varer, rute/bom, planlægning med gantt-kort, og kostberegning på produktionsordrer.

14.15

Pause

14.30

Apps til Warehouse og Shipping

Du skal se nogle gode apps, der styrer warehouse-processer med flow-baseret registrering, labels-print, fragtbreve, shipping, tredjeparts-lagerstyring, ordreopfyldelse, undgåelse af del-leveringer, pakning og afsendelse af containere.

15.00

Apps til Master Data

Du skal se, hvordan du kan styre stamdata, tilføje nye felter, hierarkier for stamdata, PIM, import/export af data, ecommerce til B2B, stamdata printet på dokumenter, variant-styring, og master data til salgs-konfiguration.

15.20

Apps til Finans

Til sidst skal du se nogle af de apps, der findes til finansafdelingen. Det handler fx om international moms, styring af dimensioner, abonnementsaftaler, udlejningsaftaler, samt styring af skatter og punktafgifter.

15.40

Tak for i dag

Det bliver en dag med fuld fart
– men vi lover, at du kommer hjem propfyldt med viden og erfaring om apps til Business Central.

Du er i gode hænder denne dag

Sune Lohse er din vært i Vibenshuset til den store App-dag. Han har årtiers erfaring med add-ons og apps til Business Central og Dynamics NAV.

Sune er ansvarlig for Abakions produktudvikling, og Abakion er den førende producent af apps til Business Central – aktuelt med 21 apps på listen over de 100 mest populære apps i verden på Microsoft AppSource.

Målet med dette arrangement er at give dig viden, som er så konkret som muligt. Bagefter ved du, hvad du bør vide om mulighederne med apps i Business Central, og du er i stand til at vurdere, på hvilke områder du med fordel kan anvende apps.