To af de mest populære Business Intelligence-løsninger blandt danske virksomheder er: TARGIT Decision Suite og Microsoft Power BI.

De er egentlig ganske ens på mange punkter, men der er alligevel nogle afgørende forskelle, som du bør kende. Og til at hjælpe dig med det, har vi samlet al den relevante information i et Excel-ark, som du kan få lige her, så du kan få det store overblik.

Du kan endda krydse af i Excel-arket, hvad der er vigtigt for dig, og bruge det til at træffe det rette valg for din virksomhed.

TARGIT-POWERBI-SAMMENLIGNING-ABAKION

Du får et dybdegående sammenligningsværktøj i Excel, som giver dig indblik i hvilket BI-værktøj, der passer bedst til din virksomheds behov.

Udfyld formularen
Så sender vi dig Excel-arket.

Navn*

Ved udfyldelse accepterer du at modtage email fra Abakion med link til det ønskede indhold og om forretningsløsninger, og du accepterer de generelle betingelser. Du kan nemt afmelde, når du vil.

Mange sammenligninger er fra IT-leverandører, der har kommercielle interesser i ét af produkterne. De er ofte lidt overfladiske, fordi det egentlig er marketingmateriale. Andre sammenligninger er fra websites, der er specialiseret i anmeldelser, som fx Capterra.

Indholdet er brugergenereret, og de bliver betalt for at sende trafik til forhandlerne, så det er heller ikke optimalt. I de fleste tilfælde bliver sammenligningerne for sjældent opdateret i forhold til nye versioner af løsningerne.

Derudover mener vi, at værktøjerne vurderes på alt for få parametre. Det gælder fx i forhold til emner som sikkerhed og compliance, som de fleste sammenligninger helt mangler, fordi de kun fokuserer på funktionalitet.
Alt i alt er vi ikke imponerede. Der mangler uvildig rådgivning i, hvilket system du bør vælge i hvilken situation.

For TARGIT og Power BI gælder, at vi har indgående viden og omfattende erfaring fra mere end 100 BI-projekter. Derfor er vi nu gået i dybden og har produceret den komplette sammenligningsguide mellem Microsoft Power BI og TARGIT.

Vi har ingen præference for, om du vælger det ene eller andet Business Intelligence-værktøj, men vi vil gerne dele vores viden, så du har lettere ved at vælge det rette for dig.

Viden om Business Intelligence - Sæson 2
Sammenligning af TARGIT og Microsoft Power BI
Af Kaare Thyregod Madsen

Sammenligning af TARGIT og Microsoft Power BI

Se forskellene på to af de mest populære Business Intelligence-løsninger i Danmark: TARGIT Decision Suite og Microsoft Power BI

Læg en Business Intelligence strategi
Af Kaare Thyregod Madsen

Læg en Business Intelligence strategi

Her får du overblik over de elementer, som kommer i spil i en Business Intelligence-løsning. Se webinaret – så ved du ret meget mere om BI.

Dit første valg i Business Intelligence-projektet er afgørende
Af Kaare Thyregod Madsen

Dit første valg i Business Intelligence-projektet er afgørende

Nogle gange vælger virksomheder den forkerte retning i deres Business Intelligence-projekt, og det er virkelig ærgerligt. Bliv forberedt her.

Få et godt råd med på vejen

Hvis du inviterer os til at give et godt råd (og det giver vi gerne), så vil vi begynde med at spørge: Hvad vil du gerne styre din forretning efter? Og hvordan ser dit systemlandskab ud? Dine svar og prioriteringer vil sikkert afsløre, hvilken vej du bør gå.

Du er meget velkommen til at spørge os til råds. Det koster aldrig noget.

Brug for et godt råd med på vejen?

Vi svarer gerne på spørgsmål og giver dig et godt råd med på vejen, uden at det skal koste dig noget.

E-mail: [email protected]

Kontaktform Kaare blog

Navn*