Din komplette guide til at sammenligne
TARGIT og Microsoft Power BI

Microsoft Power BI og TARGIT sammenligningsark

De virker ens på mange områder, men de er alligevel forskellige på afgørende punkter.

Vi har samlet alt i et stort Excel-ark, så du får overblik. Kryds af, hvad der er vigtigt for dig, og så er du klar til at træffe det rette valg.

Vi hjælper dig med at vælge mellem to af de mest populære BI-værktøjer i Danmark: Microsoft Power BI og TARGIT Decision Suite i dette komplette værktøj.

TARGIT-POWERBI-SAMMENLIGNING-ABAKION

Du får et dybdegående sammenligningsværktøj i Excel, som giver dig indblik i hvilket BI-værktøj, der passer bedst til din virksomheds behov.

Udfyld formularen
Så sender vi dig Excel-arket.

Navn*

Ved udfyldelse accepterer du at modtage email fra Abakion med link til det ønskede indhold og om forretningsløsninger, og du accepterer de generelle betingelser. Du kan nemt afmelde, når du vil.

Har verden brug for flere sammenligninger af Power BI og TARGIT?

Ja, desværre. 

Mange sammenligninger er fra IT-leverandører, der har kommercielle interesser i ét af produkterne. De er ofte lidt overfladiske, fordi det egentlig er marketingmateriale. Andre sammenligninger er fra websites, der er specialiseret i anmeldelser, som fx Capterra. 

Indholdet er brugergenereret, og de bliver betalt for at sende trafik til forhandlerne, så det er heller ikke optimalt. I de fleste tilfælde bliver sammenligningerne for sjældent opdateret i forhold til nye versioner af løsningerne.

Derudover mener vi, at værktøjerne vurderes på alt for få parametre. Det gælder fx i forhold til emner som sikkerhed og compliance, som de fleste sammenligninger helt mangler, fordi de kun fokuserer på funktionalitet.
Alt i alt er vi ikke imponerede. Der mangler uvildig rådgivning i, hvilket system du bør vælge i hvilken situation.

For TARGIT og Microsoft Power BI gælder, at vi har indgående viden og omfattende erfaring fra mere end 100 BI-projekter. Derfor er vi nu gået i dybden og har produceret den komplette sammenligningsguide mellem Microsoft Power BI og TARGIT.

Vi har ingen præference for, om du vælger det ene eller andet Business Intelligence-værktøj, men vi vil gerne dele vores viden, så du har lettere ved at vælge det rette for dig.
Power BI og TARGIT sammenligning

Hvem har gavn af denne sammenligning?

Vi har skabt dette sammenlignings-ark mellem Microsoft Power BI og TARGIT for de virksomheder, der har behov for lidt mere end standardløsninger.

Hvis du ikke har behov for mere end en Power BI pakkeløsning til dine ERP-data fra Business Central, fx inden for finansrapportering eller salgsperformance, så er det fint med en standardløsning, der er klar til brug.

Men hvis du har behov for at skræddersy din Business Intelligence-løsning, så er det vigtigt at vælge den rette platform og det rette BI-værktøj. I den situation er denne sammenligningsguide guld værd.

Værktøjsvalget er især vigtigt for de organisationer, der har brugergrupper med usædvanlige behov og forskellige kompetence-niveauer.

Hvis du er i tvivl om, hvilket BI-værktøj, der er det rette for dig, så tag et kig i sammenlignings-arket. Start med at kigge på, hvor vigtig de enkelte emneområder er for dig – i stedet for blot at se på den samlede score. Du kan også besøge vores rådgivnings-team, Digital Advice.

Har du spørgsmål?

Hvis vores sammenlignings-ark giver anledning til spørgsmål, så er du velkommen til at tage fat i mig. Jeg svarer gerne på spørgsmål og giver dig et godt råd med på vejen, uden at det skal koste dig noget.

E-mail: [email protected]
Telefon: 70 23 23 16

Navn*